Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.

Su deposu bakım, temizlik ve izolasyon ile ilgili tüm detaylara yazımızın devamından ulaşabilirsiniz veya 7/24 telefon, e-mail ,sosyal medyadan tüm sorularınıza 100% müşteri memnuniyeti ile cevaplamaya hazırız.

Su deposu temizliği yapılmamış depolarda aylarca bekleyen suyu içmesek bile, domuz gribi (H1N1) tehlikesinin en önemli önleyicisi olan; ellerin temizliği, sebze ve meyvelerin yıkanması, banyo ve tuvalette kullanımı, dişlerimizin fırçalanması, bulaşık ve çamaşır yıkanması ile de, sudaki mikroplar vücudumuza girmektedir. (Tifo, Tifüs, Dizanteri, Kolera ve Hepatit, Lejyoner gibi hastalıklar yayılmaktadır.)

Önemli Bilgi : Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.


Su Deposu Temizliği Fiyatları Ne Kadar?

Su deposu temizliği için fiyat öğrenmek istediğinizde; öncelikle deponun kaç ton olduğunu ve ne tür bir deponuz olduğunu öğrenip telefon veya mail yolu ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Güncel su deposu temizliği fiyatlarını belirlemek için sizlerden gelecek bilgiye ihtiyaç vardır.

Su deposu temizlik fiyatları belirlenirken deponun hacmi (m³ veya ton) ve su deposunun cinsi (beton su deposu, metal su deposu, fiber su deposu, galvaniz su deposu şeklinde) esas alınır. Ayrıca su deposunun en son temizlendiği tarih ve depoyu doldurmakta kullanılan suyun niteliği ( şebeke, tanker taşıma, arıtma, kuyu suyu ) de fiyatları etkiyecektir.

Temizleme işlemi deponun büyüklüğü ve içerisinde ki kirlilik oranına göre değişmektedir. Ancak ülkemizde kullanılan standart depolarının temizlik süreleri ortalama olarak 3 saat sürmektedir. Personel sayısının arttırılması ve daha teknolojik cihazların kullanılması ile su deposu temizliği süresi kısalabilir. Personelin yetenekli olması ve alanında tecrübeye sahip olması da süreyi kısaltıcı bir etkiye sahiptir.

Su Deposu Temizlik Firması Telefon Numaraları

Büyükşehir su deposu firması olarak ISO ve TSE belgelerine sahip su deposu temizliği, dezenfekte ve su deposu izolasyon işlerini yıllardır 100% müşteri memnuniyeti ile yapıyoruz. Kullandığımız ürünler resmi belgeli, gıda tüzüğüne uygun, insan sağlığına zararı olmayan ürünlerdir. Solvent içermez ve kanserojen etki yapmaz.

Önemli Bilgi : Belediyeler ve resmi kuruluşlar, depo dezenfekte işlerini doğrudan kendileri yapmazlar. İnternetten bulacağınız su deposu temizliği firmasını iyi araştırıp sertifikalarını mutlaka kontrol etmelisiniz.

Su deposu bakım, dezenfekte, tamir, ve izolasyon hizmeti veren firmamızda çalışan elemanlarımız konularında uzman, eğitimli, sigortalı ve kadrolu teknisyenlerdir.


Su Deposu Bakımında Klor Kullanımı Nasıl Olmalı?

Su deposu temizliğinde kullanılan su deposu dezenfekte malzemeleri çok çeşitli olup çoğunlukla kullanılan ürünler arasında klorun tercih edilmesi, uygulama kolaylığı ve düşük maliyetli olması ve işlem sonrası oluşan oluşan farklı bileşikler sayesinde serbest klorun korunması ve etkisinin devam etmesi gibi artıları olmasıdır.

Fiziksel ve kimyasal birçok kirliliğe ortam hazırlayan su depoları düzenli aralıklarla temizlenmediğinde tam bir mikrop yuvasına dönebiliyor. Zaman içinde su deposunda bekleyen suda mikrop oluşmasını önleyen klor etkisini kaybeder. Böylece mikroorganizmalar hızla çoğalır. Su deposunun kullanılabilirlik özelliğini ortadan kaldıran çamur, pas, kum, tortu, yosun, küf ve dökülmeler suyu kalitesiz hale getirir.

Depodaki suyun niteliği, sıcaklığı ile deponun özellikleri suyun kirlenme hızı üzerinde çok etkilidir. Suyun sıcaklığının yükselmesi daha çabuk kirlenmesine neden olur. Özellikle sıcaklığının arttığı yaz aylarında deponun temizliğine daha çok önem verilmelidir. Genellikle depolarda şebeke suyu kullanılır. Şebeke sularında bulunan klor zaman içinde etkisini kaybederek mikropların artmasına yol açar.

Etiketler

Konum

Yorumlar (0)

  • Henüz bu firma için bir yorum yazılmamış.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Puanınız

Sorularınız mı var?

BÜYÜKŞEHİR SU DEPOSU TEMİZLİĞİ VE İZOLASYONU firmasına hizmetleri ve diğer tüm konular hakkında soru sorabilirsiniz.

Firmaya Mesaj Gönder